donderdag 2 januari 2014

Wij starten het jaar met de haak hype CROCHET ALONG 2014!

Aller eerst willen wij iedereen een heel gelukkig, liefdevol en vooral een creatief 2014 wensen!


Zo, 2014 begint meteen al leuk want wij gaan ook mee doen met het super leuke project CROCHET ALONG 2014.


Dit is inmiddels een gigantische haakhype geworden. Er doen wel meer dan 1500 enthousiaste haaksters mee. Voor degene die nog niets van deze hype hebben gehoord, zal ik even uitleggen wat we precies gaan doen. We gaan een strepen deken haken en deze deken bestaat uit allemaal verschillende toeren. Vanaf 3 januari komen er wekelijks de patronen van de toeren op de blogs van Tertia en Jolanda en op de facebook groep. Ben je ook enthousiast en wil je er meer oven weten, kijk dan even op de blogs van Tertia en Jolanda. 

De bollen zijn in middels in huis, op de foto's kun je zien met welke kleuren we de dekens gaan haken. Hopenlijk houden we het al die weken vol, zodat we aan het eind van dit jaar lekker onder ons dekentje kunnen kruipen.


De kleurtjes van Gerbiene


De kleurtjes van Brigitte

Maar naast dit grote project gaan we natuurlijk nog leuke en gezellige haakworkshops geven. Op vrijdag 24 januari geven wij weer bij Creatief handje in IJsselstein een workshop Granny squares haken. Woon je in de buurt en wil je ook graag deze gezellige oma's vierkantjes leren haken? Geef je dan op bij Creatief handje.


Op woensdag 12 februari staan de zussen weer met een leuk gevulde tafel op de lady's night in Benschop.
Dit wordt vast weer een hele gezellige en sfeer volle avond. Dus woon je in de buurt? Kom dan gezellig langs.


Aanstaande dinsdag krijgen we samen met de andere hoooked haak consulentes een rondleiding bij Hoooked. We zijn erg benieuwd hoe het daar achter de schermen er aan toe gaat. Wordt dus vervolgt...

Voor iedereen die morgen ochtend start klaar zit voor de CROCHET ALONG 2014, heel veel plezier en succes!

Veel liefs van de zussen, Gerbiene en Brigitte 
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten