zondag 16 februari 2014

Wat vliegt de tijd!

De zussen zijn de afgelopen twee maanden lekker druk geweest met haken.
Begin januari hebben wij met andere Hoooked at home haak consulenten een rondleiding gekregen bij het bedrijf Hoooked in Den Haag. Dit was heel erg leuk en voor ons natuurlijk een walhalla. We gingen dan ook met een kofferbak vol zpagetti naar huis.


Op vrijdag 24 januari hielden we weer een workshop bij de hobby winkel creatief handje. De dames hebben toen twee verschillende granny squares leren haken. Het was een gezellige ochtend. We hebben meteen een nieuwe datum gepland voor een nieuwe workshop "uiltjes haken". En die zit ook al weer vol!


Afgelopen donderdag 13 februari stonden we met al onze haakspullen op de Lady's night in Benschop. Het was heel erg druk, volgens ons zat er geen vrouw meer in Benschop thuis. We hebben heel veel enthousiaste reacties gehad op onze haak spullen en op onze haak workshops. We denken dat er nog wel een paar gezellige haakworkshops uitrollen. Ook verkochten we breivork- en knoopster pakketjes en die vlogen de deur uit. Iemand van de organisatie wilde graag een knal roze sjaal, deze hebben we ter plekke staan armbreien. Dat riep een veel leuke reacties op. Want dat kende de dames nog niet!

Hoooked at home heeft weer een leuke actie, ARMBREIEN
Op de onderstaande flyer vind je de informatie over deze workshop. Lijkt je het leuk om een workshop te volgen? Neem dan contact met ons op via zussenaandehaak@gmail.com of kijk op de site van hoooked at home voor een consulente bij jou in de buurt.Tot de volgende keer!
Veel liefs van de zussen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten